Reacties  

#6 Ieneke 15-02-2021 10:06
Soms duurt het ff....

Na 8 jaar het gevoel te hebben gehad dat mijn man en ik het samen wel zouden redden, kwamen wij afgelopen jaar tot de conclusie dat dit teveel van ons had gevraagd. Het leven met MS plus de permanente gevolgen een vrij heftige CVA in 2011 vraagt de nodige energie. Niet alleen van mij, maar ook zeker van man -en dochterlief. Zelfs de energie om weer een hulpvraag in te dienen bij de gemeente was er niet meer.
Het contact met Petra was voor ons dan ook een geschenk. Haar groot empathisch vermogen, het ‘simpelweg’ luisteren, het ‘spiegelen’, het serieus nemen....het persoonlijk plan wat Petra heeft opgesteld n.a.v onze hulpvragen was zo duidelijk verwoord dat er geen aanvullende vragen kwamen vanuit de WMO.
Wij genieten nu van een adequate hulp in de huishouding ( scheelt erg veel energie) en persoonlijk is het fietsen, nu mét trapondersteuning, een hele fijne manier van ontspannen door beweging geworden.

Petra verstaat haar vak als Mantelzorgmakelaar en wij vinden haar een hele fijne persoonlijkheid.

Dank Ieneke
Citeer
#5 Juliette 16-03-2020 12:53
Petra heeft mij super goed geholpen en het voor elkaar gekregen dat er voor mijn zoon een budget geregeld is om hem te ondersteunen met zijn schoolwerk in een hele moeilijke tijd. Ik ben zelf zeer goed in staat om alles te regelen alleen door mijn heftige privé situatie kon ik het nu niet opbrengen. Het was heel fijn dat Petra het van mij heeft overgenomen dit was een enorme opluchting.
Citeer
#4 Swanny 16-03-2020 12:52
In verband met een chronische ziekte waarbij vermoeidheidsklachten horen heb ik behoefte aan hulp bij de zwaardere taken in het huishouden. Petra Brantsma van Mantelzorgmakelaar Groningen heeft mij heel plezierig en deskundig ondersteund bij het aanvragen van huishoudelijke hulp bij WMO. Zij kan goed aansluiten bij de zorgvrager, zij luistert oprecht en onbevooroordeeld. Daarnaast stelt zij op integere maar ook doortastende manier vragen om de zorgbehoefte boven tafel te krijgen. Op basis van deze informatie heeft zij geholpen met het opstellen van een persoonlijk plan.
Bij het bezoek van de WMO-adviseur was Petra aanwezig. Zij liet mij het woord doen maar was aanwezig ter ondersteuning en 'back-up'.
Gedurende de aanvraag en het gesprek met WMO heb ik 100% het gevoel gehad dat Petra mij ondersteunde. Dat was een geruststellende gedachte. Dus als je iemand zoekt die deskundig en doortastend is, maar die ook goed luistert en bij jou en jouw wensen aansluit, dan ben je bij Petra Brantsma aan het goede adres.
Citeer
#3 Lianne 13-02-2020 19:56
Super prettige samenwerking met Petra gehad. Altijd een luisterend oor wat sowieso natuurlijk heel prettig is, maar ook dankzij alle adviezen en tips verschillende aanvragen gedaan bij verschillende instanties, wat ons zonder haar niet gelukt was. Er is zoveel dat je als "leek" niet weet, dan is het heel fijn dat er iemand is die "expert" is op dat gebied. Mede dankzij Petra hebben wij een klein stukje meer rust kunnen creëren in ons gezin. Dus nogmaals, dankjewel hiervoor!
Citeer
#2 Angelique Cruiming 10-05-2019 12:50
Heel veel gehad aan al jou adviezen en de dingen die we samen hebben geregeld. Super bedankt!
Citeer
#1 Willemijn Akkermans 28-09-2018 08:59

Met een hele specifieke vraag over onze zoon met het syndroom van Down heeft Petra mij heel goed geholpen. Hierdoor hebben wij een fijne oplossing gevonden voor ons probleem.

Door de prettige gesprekken die ik met Petra had, heeft ze mij ook aan het denken gezet waardoor ik ook zelf weer stappen durf te zetten.

Een echte aanrader dus!
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Lidmaatschap

     
Ingeschreven bij:  Certificaat kwaliteitskeurmerk voor sociaal professionals,Registerplein Mantelzorgmakelaars
Kwaliteitskeurmerk voor sociaal professionals

Contact

Petra Brantsma

Mantelzorgmakelaar Groningen

Hoofdstraat 255, 9828 PC, Oostwold

(gemeente Westerkwartier)

Werkgebied: driehoek Groningen, Drachten, Assen

06 20723137 /  info@petrabrantsma.nl

AGB-code: 48485664

KVK: 50617419

     

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring